El CF Mollet UE completa una excel·lent temporada amb 7 campionats de lliga i 9 ascensos

L'Infantil D celebra el títol de lliga a Cardedeu
L’Infantil D celebra el títol de lliga a Cardedeu

El CF Mollet UE ha signat una temporada per emmarcar amb 7 campionats de lliga i 9 ascensos. El curs 2012/2013 ha estat excel·lent i de record per l’entitat del camp municipal del Germans Gonzalvo de Mollet. La bona nota molletana és deguda al futbol base que ha assolit èxits fins la darrera jornada de la competició regular – que tot just s’ha acabat aquest 1 i 2 de juny- amb els campionats de lliga i ascensos de l’Infantil D i del Benjamí B. Dues noves alegries del conjunt blanc-i-vermell que se sumen als títols i ascensos del Cadet B, Infantil A i Aleví E. A més, del títol del Prebenjamí A i dels ascensos de categoria del Benjamí A, Benjamí B i Benjamí C. A tot això el conjunt de Veterans també ha assolit el títol de lliga a Segona Divisió i l’ascens a Primera.

El Cadet B al Germans Gonzalvo celebrant la lliga i ASCENS
El Cadet B al Germans Gonzalvo celebrant la lliga i ASCENS

El club molletà celebra enguany una temporada històrica en totes les seves categories de futbol base. En cadets, el Cadet B ha pujat a Preferent i situa al club amb dos conjunts en la segona màxima categoria catalana. En infantils s’ha pujat l’A a Preferent i el B i el D a Primera. En alevins, l’E ha pujat un nou esglaó a Tercera. En benjamins, degut a la reestructuració de la FCF, l’A ha fet l’ascens a la màxima categoria de Preferent i el B i C ho han fet a Primera. Mentre que en prebenjamins l’A ha estat campió de lliga. «És una temporada històrica mai vista amb tants èxits dins l’estructura del futbol base. A banda de tots aquests campionats i ascensos hem lluitat amb el Juvenil A i Cadet A per pujar a la seves màximes categories respectivament, mentre que l’Infantil C i Benjamí E s’han quedat a les portes d’un ascens que podria arribar amb una repesca«, diu el president del club, Feliu Tura, i afegeix, «hi ha Molletmania al Vallès. És un fet que som l’equip de referència i això ho veiem en les nostres categories i en que aquest any hem rebut més d’una seixantena de sol·licituts per fer les proves d’accés al club».

El projecte esportiu del futbol base del CF Mollet UE està del tot assegurat amb equips de referència a totes les categories i fent una formació competitiva i de valors educatius en les instal·lacions del Camp Municipal del Germans Gonzalvo amb una estructura esportiva sòlida. A més, cal remarcar que cap conjunt del futbol base enguany ha descendit. Esperem que la propera temporada el club pugui mantenir aquest nivell i fins i tot intentar millorar-lo. Moltes felicitats als entrenadors i jugadors del CF Mollet UE.