El CF Mollet UE destitueix a l’entrenador del primer equip Abel Mourelo per discrepàncies amb la directiva

escut_CFMolletUELa junta directiva del CF Mollet UE ha acordat la destitució de l’entrenador del primer equip del CF Mollet UE, Abel Mourelo, per discrepàncies amb la directiva i indisciplina esportiva. La decisió ha estat presa per unanimitat després d’una reunió aquest dijous al vespre en sessió extraordinària a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo de Mollet. D’aquesta manera l’entrenador provisional del primer equip pel proper partit seran el fins ara segon entrenador, Paco Barrero, i el tècnic del Juvenil A, David Ortiz, fins contractar al nou entrenador.

La directiva lamenta la situació creada amb el primer equip degut a la pròpia indisciplina d’Abel Mourelo envers el seu contracte i comportament. “Nosaltres vam acordar amb Mourelo un contracte quan va arribar al Germans Gonzalvo. Després vam proposar un altre per la prima d’ascens que va rebutjar de males maneres. En cap moment vam obligar a que acceptés el nou document però no va voler tornar a parlar amb nosaltres», explica el portaveu de la directiva, Joan Albert Moreno. En aquest cas i degut a la indisciplina de Mourelo el club ha comunicat a l’entrenador la seva destitució.

Amb Mourelo a la banqueta el club ha sumat 7 de 18 punts amb 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes. A més l’equip està a set punts de l’ascens i a 4 del descens amb un bagatge de 23 gols a favor i 32 en contra. «Tot i els resultats nosaltres no destituïm Mourelo per això. Tot i que no és gaire positiva la seva trajectòria. Lamentem tot això i agraïm haver acceptat el càrrec fa sis jornades», destaca Joan Albert Moreno.  Tot plegat, el cos tècnic provisional debutarà aquest diumenge al camp del líder del grup 1 de la Primera Catalana, el Cerdanyola.