«El CF Mollet UE ja es coneix també pel futbol femení»

El dimarts tendrá lloc al Camp Municipal Germans Gonzalvo la segona sessió dels entrenaments del futbol femení. La primera activitat va ser dirigida pel coordinador de la base femenina, José Aguilera. Durant el maig, cada dimarts a partir de les 19 hores es faran entrenaments gratuïts per a les noies que vulguin conèixer com és el club i vulguin entrenar per formar part del CF Mollet UE.

– Com va anar el primer entrenament?

– Va ser una sessió molt positiva perquè ho vam passar molt bé i vam fer un el primer entrenament. Vam començar a les 19 hores amb una xerrada i poc després ja ens vam posar a entrenar. Després de tant de temps preparant perquè rodi la pilota, estem molt satisfets del primer entrenament.

– Quantes jugadores van anar?

– Van ser una quinzena. Vam fer exercicis de tècnica, xuts a porteria i un partit final. Esperem que el proper dimarts vinguin més noies. En la primera sessió algunes no van poder venir perquè estaven de colònies amb l’escola. Cada dimarts farem aquestes sessions gratuïtes que cal remarcar que estan obertes a tothom. Només cal venir al camp o comunicar-se amb mi a femeni@cfmolletue.com. Però també ho pot comunicar a les oficines del club.

– Com està sent la resposta del futbol femení amb el club?

– Molt bona. La base femenina de futbol ja ens comença a conèixer i ja hi ha clubs que ens han convidat a jugar tornejos. Anem pas a pas i un cop haguem fet les sessions del maig, podrem definir millor les plantilles. Nosaltres seguim treballar per tenir equips a totes les categories i estic convençut que tindrem.

– O sigui que ja vinculen el CF Mollet UE amb el futbol femení?

– Si. El CF Mollet UE ja es comença a conèixer també perquè té futbol femení. Som un equip de referència i ho volem ser també al femení. Tindrem base i també primer equip femení. Però com he dit, tot això es fa pas a pas. I seguim fent el camí.