El CF Mollet UE més viu que mai!

Quinze mesos de tancament, primer total i després parcial, de les instal·lacions del camp de futbol Germans Gonzalvo que han enfortit encara més la ‘gran família’ del CF Mollet UE. L’habitual connexió entre entrenadors, coordinadors, jugadors, pares, mares… s’ha incrementat necessàriament i obligatòriament durant tot aquest temps per facilitar entrenaments i partits, ja sigui a casa o al que hem anomenat ‘exili forçós’. Maleït gas!

L’excel·lent informació que ens indica l’obertura total de la totalitat dels camps i ‘el final d’un llarg malson’ ens omple de joia perquè ens permetrà acabar amb la precarietat en la què han viscut els nostres 39 equips que compten amb uns 500 jugadors: entrenaments més reduïts i amb menys espai, partits a deshores, confinament obligat,… Agraïm en aquest punt el paper de ‘col·laboradors necessaris’ dels altres dos clubs de la ciutat : UD Lourdes i UD Molletense. I també del C.T. El Calderí i el Complex de Ca n’Arimon.

També cal agrair a l’Ajuntament i a la Federació Catalana de Futbol la seva preocupació i intervencions realitzades durant aquest llarg periple. Tot i les vicissituds d’aquests 15 mesos, els nostres equips estan competint com sempre, al màxim, en unes categories cada vegada més competitives. Jugadors i familiars podran tornar a gaudir de dissabtes i diumenges d’horaris més normalitzats en un ambient cada cop més primaveral.

Estem arribant a la recta final del nostre atapeït Centenari i, us ben assegurem, que la millor notícia de l’any ha estat aquesta: la reobertura total dels camps. Era inimaginable aquell ja llunyà 17 de desembre de 2013 (quan es van clausurar les instal·lacions) que estaríem tant de temps patint les conseqüència d’una esquerda d’on sortia metà.

Com ja dèiem fa més d’un any i ho mantenim amb més força que mai …’A tot clan familiar hi ha persones que fan de corretja transmissora. I al CF Mollet UE ho tenim molt clar: Gràcies PARES I MARES per la paciència infinita. Gràcies COORDINADORS I ENTRENADORS per la vostra superior dedicació. Gràcies a tots els JUGADORS per seguir competint i aprenent i gràcies als SOCIS I AFICIONATS per haver mostrat el vostre suport on hem estat. Les hem passat ‘canutes’! Ens hem sortit i, us assegurem, que més vius i forts que mai. Força Mollet!…. i, com no, maleït gas!

Junta directiva