El CF Mollet UE, millor club de Mollet

IMG_8516El CF Mollet UE ha estat premiat com a millor entitat esportiva a la 21a edició de la Nit de l’Esport que es va celebrar divendres al Teatre Municipal de Can Gomà. Una gala que reconeix la trajectòria dels millors clubs i esportistes de la darrera temporada. El jurat molletà ha decidit atorgar el premi de millor entitat al CF Mollet UE per davant del Club Patinatge Artístic Mollet i del Club Escacs Mollet.

El curs 2012-2013 ha estat el més exitós de la història del club, amb un total de 10 ascensos de futbol base i sis campionats. El president del CF Mollet UE, Feliu Tura, va ser l’encarregat de pujar a l’escenari a recollir el guardó. «Al club estem molt contents. És un nou reconeixement per un any històric, el 2013. Esperem que cap imprevist ens pugui perjudicar i tots plegats continuar amb aquesta gran tasca formativa», valora el president del club.

D’altra banda, l’Infantil A del CF Mollet UE era un dels tres conjunts finalistes de millor equip base. En aquesta ocasió, però, el guanyador ha estat el Juvenil de la Unió Futbol Sala Mollet. Malgrat tot, cal destacar la magnífica temporada que va realitzar l’equip entrenat per Marc Giménez, assolint l’ascens a Preferent a manca de tres jornades per finalitzar el campionat. Actualment l’Infantil A és cinquè al grup 2 de Preferent amb un balanç de vuit victòries, un empat i tres derrotes.