El CF Mollet UE organitza una jornada formativa per a entrenadors de futbol base

javier_clavero2El club organitza una jornada de formació adreçada als entrenadors del futbol base per aprendre a motivar grups de joves esportistes, tot respectant els valors educatius de l’esport. La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet, estarà feta pel motivador Javier Clavero que té una àmplia experiència i que l’any passat va fer-li una sessió al Juvenil A de Lliga Nacional. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 17 de setembre a la sala Marineta de Mollet en dues xerrades: futbol 11 a les 18.15 hores i futbol 7 a les 20.00 hores.

L’objectiu d’aquestes sessions és donar eines als entrenadors per a la motivació de grups de joves esportistes durant la competició, sempre respectant els valors educatius de l’esport. La formació va a càrrec de l’especialista i escriptor Javier Clavero de Madrid que des de l’any 2010 imparteix sessions de motivació personal, desenvolupament professional i superació esportiva.

La jornada de formació està oberta a la participació d’entrenadors del club amb assistència obligatòria, però també poden anar d’altres tècnics o responsables de clubs esportius de Mollet. Totes les persones interessades en participar-hi que no pertanyin al CF Mollet UE poden inscriure’s i confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a la Secció d’Esports de l’Ajuntament (a l’atenció d’Àlex Coma, acoma@molletvalles.cat ) on s’hi indiquin les dades personals i nom de l’entitat a la qual pertany. El termini màxim d’inscripció és el dilluns 16 de setembre i les places són limitades. Tot i això qualsevol entrenador que no sigu de Mollet i vulgui interessar-se per aquesta jornada pot demanar més informació per inscriure’s al correu molletuecf@gmail.com.