El CF Mollet UE prepara la tornada de la Lliga

El CF Mollet UE va tornar a la feina després de dues setmanes d’aturada per les festes nadalenques. L’equip de David Ortiz va guanyar al Santa Eulàlia de Ronçana de Tercera Catalana en un partit amistós (4-2).

L’objectiu de l’encontre era tornar a afagar ritme de competició de cara al partit de diumenge a La Junquera. Els visitants es van avançar en el marcador, però el Mollet va empatar el duel gràcies a un gol en pròpia del Santa Eulàlia. Poc després, el capità blanc-i-vermell, Toni Parra, va avançar al seu equip en aprofitar un servei de cantonada. A la represa, Chipi va marcar el tercer en una bona acció dins l’àrea. Tot seguit, els visitants van escurçar diferències en superar a Pol Flores amb un xut afortunat. A les acaballes del partit, Chipi va signar un doblet després d’aprofitar una error de la defensa.

El tècnic del primer equip, David Ortiz, va valorar positivament el test: «Tot i ser de categoria inferior, el Santa Eulàlia ha lluitat i ens ha posat les coses difícils. Era important tenir sensacions positives abans de tornar a competir. L’equip continua creixent tàcticament. A més, també ha servit per veure a les noves incorporacions. Hem de buscar alternatives per no notar les absències dels lesionats».