El CF Mollet UE presenta el Centenari a la Federació Catalana de Futbol

fcf_cfmolletueEl CF Mollet UE va presentar els actes del Centenari del club al president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. L’acte va tenir lloc aquest dimarts a la seu de la FCF a Barcelona i van assistir el president del club, Feliu Tura; el vicepresident, Jordi Candela; i la secretaria, Sandra Libori. També va anar l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs. El president de la FCF anava acompanyat amb el delegat del Vallès Oriental, Joan Sayós.

Durant la trobada el vicepresident del club i president de la Comissió del Centenari, Jordi Candela, va explicar els diferents actes que es faran durant la temporada 2014/2015 per commemorar el Centenari del CF Mollet UE. Entre els actes concretats es farà un llibre, una samarreta commemorativa, una exposició, un mural al Germans Gonzalvo, entre d’altres. A més, Feliu Tura va explicar el projecte esportiu de l’entitat amb 41 equips i més de 500 jugadors al futbol base.

El president de la FCF es va mostrar agraït de rebre la convidació del club per a assistir en diferents actes del programa del Centenari. D’aquesta manera es va comprometre a participar en alguna de les activitat del Centenari i la possibilitat de portar alguna de les seleccions catalanes durant la temporada al camp Municipal del Germans Gonzalvo.
CFMOLLETUEFCF2