El club acomiada el Centenari en un sopar amb 115 persones

Unes 115 persones van acomiadar el Centenari del club en un sopar el divendres a la nit. L’acte va ser multitudinari amb nombrosos exjugadors, exentrenadors, exdirectius, expresidents i aficionats de l’entitat. El sopar es va fer al restaurant El Calderí de Mollet.

El sopar va ser força emotiu amb una llarga llista de persones vinculades a la història de l’entitat al llarg dels cents anys. La benvinguda va anar a càrrec del president, Feliu Tura. Durant el sopar es va projectar el vídeo del Centenari, va sonar l’himne del Centenari i es va posar un partit de l’any 1978 amb imatges en color, tota una joia històrica.

Jugadors dels anys 80'.
Jugadors dels anys 80′.

Durant el sopar del Centenari es van fer diverses mencions dins d’una sala plena de gom a gom. Una de les més especials va ser per Salvador Monferrer, que també va ser-hi, i va ser reconegut amb un llarg aplaudiment. En el sopar també van haver expresidents com Alfonso López, Josep Maria Vallcorba o Jordi Candela, a banda de l’actual directiva encapçalada per Feliu Tura.

En l’acte també van haver exentrenadors com Sito Fradera, Vargas, Kiko Castells o Serra. A banda d’això, molts exjugadors que entre aquests hi havia Josep Maria Bartomeu, pare de l’actual president del FC Barcelona.

Jugadors dels anys 70'.
Jugadors dels anys 70′.

En acabar el sopar van haver moltes fotografies dels assistents amb nombrosos records i anècdotes. Un sopar que tanca un Centenari per emmarcar que demostra com el CF Mollet UE está més viu que mai i treballa per seguir cent anys més. Visca Mollet!