El club descobreix la placa del Centenari i de club col·laborador amb Barça i Damm

Departament Comunicació CF Mollet UE

A la mitja part del partit contra el Montcada, el club va descobrir dues plaques significatives a la porta de l’entrenada del camp Municipal del Germans Gonzalvo. Per una banda, la placa que commemora el Centenari del club amb els noms de les persones que han col·laborat; i per una altra la placa que acredita el CF Mollet UE com a club formador oficial del FC Barcelona i el CF Damm.

«La placa del Centenari va ser una acció que el club es va comprometre dins dels actes del Centenari; mentre que l’altra és un orgull pel club poder dir que som col·laboradors oficials en formació amb Barça i damm», va destacar durant l’acte del descobriment el vicepresident del club, Jordi Candela, que també és el president de la Comisió del Centenari.

L’acte va comptar amb la participació de gran part dels protagonistas del Centenari, que es van fer una fotografía en el final de l’acte.

A la mitja part del partit d'ahir es van descobrir dues plaques col.locades al camp Municipal del Germans Gonzalvo: commemoració del Centenari; i club col.laborador en formació amb el Barça i la Damm.

Posted by Club Futbol Mollet Unió Esportiva on Lunes, 18 de mayo de 2015