El club, líder de la comarca en futbol base

El CF Mollet UE és el millor club del Valles Oriental i el 21è millor de Catalunya. Per afirmar això ens recolzem en les estadístiques del blog fet per Francisco Nieto. En aquest, hi trobem diverses informacions, on un seguit de taules ens donen dades sobre l’estat actual del futbol base català al nostre territori i a la comarca. A través d’un complex sistema de puntuació segons les categories que tenen els clubs, el blogger ens mostra com es troben els diferents clubs catalans.

En l’àmbit comarcal, el club lidera la taula del Vallès Oriental des de l’any 2011, i aquest temporada te 510 punts per davant de l’EC Granollers i el Sant Celoni. El club molletà ha incrementat els equips federats respecte la temporada passada (de 32 a 39), tot i que l’estadística no compta els equips femenins, ja que no totes les entitats en tenen a la seva estructura.

comarca

Pel que fa a l’àmbit català, el club es troba en una meritòria vint-i-unena posició amb un total de 430 punts, per davant de clubs com el Badalona o el Sant Gabriel. Tot i que el màxim històric va ser una catorzena posició (any 2014), l’entitat millora respecte la temporada passada que era 23è, fet que avala la bona tasca que s’està fent des del club en l’aspecte futbol base, que és el nostre futur. Per a consultar el quadre complet, podeu consultar aquest enllaç. Seguirem treballant per millorar! #vamosrojos

16-17