El club participa a El Gran Recapte de la FCF el 16 i 17 de maig

Moment de l'acte de presentación de la campanya a la seu de la FCF.

El CF Mollet UE  és una de les entitats del futbol català que recollirà aliments per la campanya El Gran Recapte, que impulsa la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, amb el lema, «Donem la llauna a la fam». Es tracta d’una campanya solidària de recollida d’aliments que està emmarcada dins el pla d’actuacions que durà a terme la Fundació de la FCF durant el 2015.

El cap de setmana del 16 i 17 de maig, al Germans Gonzalvo hi haurà punts de recollida per a tot tipus de llaunes de conserva (tonyina, sardines, verat, fruita en almívar, llet condensada, patés, conserves càrniques, etc.). L’objectiu és recollir un mínim de 10 quilos de conserves a cada partit que es disputi aquell cap de setmana, és a dir, uns 40.000 quilos.

La campanya ‘Donem la llauna a la fam’ estarà present a 407 poblacions de Catalunya. El 16 i 17 de maig es disputaran 3.713 partits en 821 camps i pavellons d’arreu del país. Per tant, gairebé totes les comarques de Catalunya  participaran en la recollida d’aliments.