El davanter José Manuel Romero i el porter Pol Flores fitxen pel primer equip

D'esquerra a dreta: el tècnic Claudio Festa, el porter Pol Flores, el davanter José Manuel Romero i el president Feliu Tura // CF Mollet UE
D’esquerra a dreta: el tècnic Claudio Festa, el porter Pol Flores, el davanter José Manuel Romero i el president Feliu Tura // CF Mollet UE

El primer equip incorpora al davanter José Manuel Romero (ex Cerdanyola, Primera Catalana) i el porter Pol Flores (ex Mataró, Segona Catalana). Tots dos jugadors van passar aquest dilluns a les oficines del Germans Gonzalvo per signar la seva vinculació per a la temporada 2013/2014.

José Manuel Romero (de 25 anys, Sabadell) té un amplia trajectòria havent passat per l’Espanyol B, Mallorca B, un equip de la Segona Divisió de Xipre, Masnou, Terrassa i Cerdanyola aquesta darrera temporada assolint l’ascens a Tercera Divisió. «Vaig coincidir amb Claudio Festa al Masnou i crec en el seu projecte. He passat una temporada bona a Cerdanyola on m’hagués agradat jugar més minuts després de superar una greu lesió al genoll que em va deixar uns 10 mesos de baixa. Ara vinc a Mollet a totes amb l’objectiu de donar el màxim», diu Romero.

Pol Flores (de 21 anys, Mollet) arriba des del Mataró de Segona Catalana però abans havia estat dues temporades amb el San Cristóbal a Primera Catalana. «L’any passat vaig decidir fer un pas enrere a Segona Catalana per jugar minuts, em va sortir bé i ara vinc a Mollet per intentar guanyar-me el lloc.Tot i que Asier és un gran porter»,destaca Flores, que torna al CF Mollet UE després d’haver format part de les categories inferiors en benjamins i alevins.

Tot plegat l’entrenador del primer equip Claudio Festa considera gaudir d’una «plantilla molt competitiva» i que encara falten «reforçar algunes posicions com el migcentre o el lateral», apunta. Pel que fa al president del club, Feliu Tura, agraeix «l’esforç del cos tècnic amb Claudio Festa al capdavant» per tal d’oferir a l’aficionat del Germans Gonzalvo «la plantilla més competitiva, que en alguns trams de la temporada anterior ens va faltar més competitivitat».