«El derbi contra la Molletense no es juga, es guanya»

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Ortiz (1982, Sabadell) afronta la seva primera temporada com a entrenador del primer equip. Anteriorment havia estat tècnic del Juvenil A en dues etapes a Lliga Nacional assolint amb èxit la salvació. Des del 3 d’agost, el primer equip s’entrena i amb bones sensacions, sobretot, després de guanyar el Trofeig de Festa Major contra un equip de la Tercera Divisió, la Montañesa (2-0). A tot això, l’equi molletà prepara amb dedicació l’inici del grup 1 de la Primera Catalana i la primera jornada és contra la Molletense.

– Satisfet com està sent la pretemporada?

– Doncs les sensacions són molt bones, sí. Està sent dura com totes perquè hi ha molta càrrega física i tàctica. La sensació de grup creix sessió a sessió i anem assumint els mini objectius que ens marquem durant la pretemporada.

– El grup té nous jugadors. Com és l’adaptació?

– La plantilla està formada per uns jugadors que continuen de l’any passat, però hem fet unes noves incorporacions. Tothom està posant de la seva part per fer grup. Però no només com a grup de jugadors, també com a grup de persones. Sabem de la importància de la unió d’un vestidor i per això també serveix la pretemporada.

– Com serà el CF Mollet UE de David Ortiz?

– Un equip molt intens i competitiu. Busquem una identitat i aquesta passa per ser un equip ràpid, solid en defensa i intentarem donar espectacle als socis del club. Tenim l’objectiu principal de fer pujar al soci o gent de Mollet perquè cada cop més persones ens vinguin a veure per la nostra forma de jugar. Això som un equip jove, amb alguns jugadors d’experiència, però que aquesta joventut ja compta amb etapes a Tercera Divisió o en equips de renom juvenils de Divisió d’Honor o Lliga Nacional.

– Poden dir que és massa jove doncs.

– Nosaltres seguim un projecte que ha encetat el club des de fa alguns anys. El primer equip s’ha de confeccionar en gran part amb jugadors de la base, com per exemple, de jugadors que passen del Juvenil A. I això fa que l’equip tingui una identitat. Això de joventut i experiència és relatiu. Quan un jugador ja té una cinquantena de partits ja té aquesta experiència per competir. A tot això, demanem paciència i molt suport per aquest grup. Estic segur que tindrem moments complicats, però per això és necessari l’ajut de l’afició.

– Quin és l’objectiu de l’equip?

– Nosaltres no tenim un objectiu. Tenim alguns objectius i que esperem tenir un gran final. El primer de tots són sumar els 45 punts el més aviat que són els que donen pràcticament la salvació matemàtica. A partir d’aquí somiar i fer somiar a una ciutat que es mereix estar en posicions més capdavanteres. Però per arribar a una meta s’han de passar alguns obstacles abans.

– Quins són els equips més complicats d’aquest grup 1 de la Primera Catalana?

– Equips com Martinenc, que duplica el pressupost de la resta, crec que és el més complicat; tenim històrics com el Vic, Vilassar o l’Horta; d’altres que ja tenen un nom en la categoria com a Farners. En general serà una lliga molt competitiva.

– El derbi contra la Molletense arriba massa d’hora? En la primera jornada, el 5 de setembre al camp de la Zona Sud…

– Potser per l’aficionat sí que és una mica d’hora perquè encara hi haurà gent de vacances. Ens agafa en la primera jornada però ja hi haurà el canvi de xip de ser competitius per sumar els 3 punts. Pensa que és un partit que va estar a punt de no fer-se perquè la Molletense es va salvar finalment per l’ascens d’un altre equip. És un partit important per a nosaltres. Fa uns anys que sóc aquí al club i conec de la seva importància.

– No és un partit qualsevol?

– No ho és perquè hi ha emocions i defensem un escut, el CF Mollet UE. Des que va sortir el calendari és un d’aquells partits que marquem. Amb els jugadors de la casa en parlem i també amb els nous per fer entendre que aquest partit és com una final: No es juga, es guanya.

Segueix la pretemporada del primer equip AQUÍ.