El F-7 i els veterans omplen l’Ajuntament de Mollet

recepcióCFMolletLa sala de plens de l’Ajuntament de Mollet es va quedar petita durant la recepció dels equips de f-7 i veterans delCF Mollet UE que han pujat de categoria. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, -amb la samarreta del primer equip posada- va felicitar aquest dimarts un per un als equips que han assolit l’ascens de categoria durant la temporada 2012/2013: l’Aleví E, Benjamí A, Benjamí B, Benjamí C i Prebenjamí A. A més dels Veterans.

Durant la recepció el vicepresident del CF Mollet UE, Jordi Candela va agrair al Consistori les instal·lacions «modèliques» del club i el suport que rep per banda de l’administració, tot i que va recomanar «encara més esforços pel futbol base referent al Vallès». Per la seva part el president del CF MolletUE, Feliu Tura va destacar el moment històric del club. «Mai s’ha vist que tants equips hagin assolit tants èxits en el nostre futbol base, però mai s’havia aconseguit que cap equip perdi una categoria i enguany ho hem aconseguit», va dir el mandatari, i va afegir, «això és degut a l’esforç de jugadors, tècnics, coordinadors, junta directiva i pares i mares. Gràcies».

Tanmateix l’alcalde de Mollet Josep Monràs va felicitar a tots els equips, i es va mostrar «orgullós de tenir tants equips que aconsegueixen tants èxits esportius». En aquest sentit, Monràs va voler remarcar que el projecte que es porta a terme al CF Mollet UE «no és només un projecte esportiu sinó també un projecte d’educació i de vida».

L’acte va acabar amb una fotografia de família de tots els equips participants:

·         Aleví E — campió de lliga i ascens a Tercera
·         Benjamí A — ascens a Preferent
·         Benjamí B —  ascens a Primera
·         Benjamí C — ascens a Primera
·         Pre benjamí A — campió de lliga
·         Veterans — campió de lliga de Segona Divisió i ascens a Primera divisió

El proper 3 de juliol l’Ajuntament preveu fer l’acte de reconeixement als equips de F-11 del CF Mollet UE que van assolir l’ascens.