El fortí del Germans Gonzalvo

El Primer Equip rep diumenge a les 12h la visita del CF Ripollet amb l’objectiu de sumar els tres punts per continuar a la zona alta de la classificació i continuar amb la bona dinàmica, amb una única derrota en onze partits.

L’empat aconseguit a Manresa s’ha de fer bo amb una victòria al Municipal dels Germans Gonzalvo, que s’ha de convertir en un autèntic fortí per poder aspirar a cotes altes aquest curs. «Si veiem un Mollet com el dia de l’Horta, serà difícil que els equips ens fagin mal a casa», afirma Antonio Gómez.

El rival, dirigit per David Cruz, arriba a Mollet com a desè classificat amb 14 punts. Els ripolletencs arriben en una bona dinàmica, després de no conèixer la derrota en els tres últims partits. «És un equip que juga força directa, tot i que també homes per tocar la pilota. Haurem de taponar els seus homes ofensius, com Chema», destaca Ortiz.

El tècnic molletà no podrà comptar amb Masip per qüestions laborals, amb Miguelito sancionat i el dubte de Ranchal.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

DEMÀ, JUVENIL A-EUROPA

L’equip de Dídac Vidal rebrà demà dissabte a les 12h al CE Europa amb l’oportunitat de donar un altre pas endavant per sortir de la zona baixa de la taula. El conjunt del barri de Gràcia és el onzè classificat amb 13 punts, dos més que els molletans. La victòria a Figueres ha de ser un impuls per sumar tres punts més. Som-hi nois! #vamosrojos