El futbol base, en joc

Entrenament al Germans Gonzalvo / CFMolletUE

En joc es posarà el futbol base aquest cap de setmana, 6  7 d’octubre. El camp municipal del Germans Gonzalvo arrenca de forma oficial el curs 2012/2013 aquest dissabte i diumenge, degut a que tots els conjunts ja disputaran competició oficial. Tan sols el primer equip, el juvenil A, l’aleví A i el benjamí A ja han encetat la temporada prèviament.

Per la nova campanya el CF Mollet UE tindrà 38 equips en tota la seva estructura esportiva. Un fet que supera els 36 del curs passat. L’augment d’equips respon a la millora esportiva, estructural i d’instal·lacions del municipal del Germans Gonzalvo -amb dos camps de gespa natural a ple rendiment-. Dels equips que formen la campanya actual 36 són exclusivament de formació, i tan sols el primer equip i el de veterans són estrictament de competició. Tot plegat, el club aposta per la formació i continuar sent l’entitat referent del Vallès Oriental.

Per això la nova temporada s’enceta amb el principal objectiu de la formació i, sobretot, amb il·lusió per que sigui una gran campanya pels més de 300 jugadors del club. Ja sabeu si voleu veure bon futbol només cal anar fins el camp municipal del Germans Gonzalvo. Apunta’t a la nova temporada. T’hi esperem.