El futbol base es posa en marxa

Otger Canals, a l'esquerra, amb Marc Giménez, a la dreta.
Otger Canals, a l’esquerra, amb Marc Giménez, a la dreta, al Germans Gonzalvo. // CF Mollet UE

Els 44 equips del futbol base es posen en marxa aquest cap de setmana. La temporada anterior va ser històrica amb els 11 ascensos i els 7 campionats de Lliga, i pel curs actual s’espera poder mantenir esportivament totes les categories. Un fet que no serà fàcil degut a les lligues fortes assolides la competitivitat cada any es supera. Tot i això, els coordinadors de futbol-7, Otger Canals, i de futbol-11, Marc Giménez, treballen dia rere dia per millorar esportivament i educativament els conjunts molletans.

Totes dues coordinacions, juntament amb el treball de la Junta Directiva, esperen poder cumplir els objectius de mantenir les categories «sabent que no serà senzill, però ens encantaria poder fer-ho i respecte el Juvenil B fer-ho pujar a Preferent», remarca Marc Giménez. Pel que fa Otger Canals, considera «molt important l’educació dels joves per poder fer crèixer a bons jugadors i equips».

Durant aquesta jornada -com la resta de la temporada- podreu seguir els partits dels equips del futbol base mitjançant la web cada jornada amb els horaris  i resultats. A més, es farà un ampli seguiment dels diferents conjunts del club durant l acampanya. Molta sort a tots els equips!!!