El futbol base és protagonista al 2014 amb 3 líders i 12 equips entre els cinc primers classificats

presentacio_2El futbol base del club continua sent la referència al Vallès Oriental i aquest cap de setmana amb la represa de l’activitat competitiva el club es posa en funcionament a ple rendiment. La formació és molt important al CF Mollet UE i aquesta temporada 2013/2014 torna a ser de qualitat i en una línia de progressió amb 3 conjunts líders i 12 més entre els cinc primers classificats. Tot i l’imprevist del Camp Municipal del Germans Gonzalvo la qualitat de coordinadors i entrenadors per millorar en l’aprenentatge és una tasca continua dins els responsables del futbol base.

El tres equips que són líders de les seves categories són el Juvenil B, l’Infantil C i l’Aleví H. El Juvenil B té com objectiu l’ascens des de principi de temporada i s’està complint la bona feina. Els juvenils són primers classificats del grup 8 de la Primera Divisió amb 28 punts i un partit menys. L’Infantil C amb 30 punts i un partit menys domina el grup 7 de Primera Divisió amb un ple de 10 victòries. L’Aleví H amb 27 punts és el primer classificat del grup 25 de la Tercera Divisió.

La millora en la formació és constant i la resta de conjunts lluiten entre diferents categories per evolucionar mica en mica. Fins a 12 equips es troben entre els cinc primers classificats que opten a l’ascens o al títol de lliga. En futbol 11 destaca l’Infantil D segon classificat amb 25 punts del grup 5 de Primera Divisió i un partit menys; el Cadet D cinquè classificat amb 19 punts del grup 27 de Segona Divisió; i l’Infantil A cinquè classificat amb 22 punts del grup 2 de Preferent.

Pel que fa al futbol 7 el Prebenjamí E és segon classificat amb 27 punts del grup 51; l’Aleví F tercer classificat amb 25 punts del grup 28 de la Tercera Divisió; el Benjamí C tercer classificat amb 23 punts del grup 8 de Primera Divisió amb un partit menys; el Prebenjamí A tercer classificat amb 27 punts del grup 47; el Prebenjamí C tercer classificat amb 27 punts del grup 49; el Benjamí F quart classificat anb 24 punts del grup 25 de la Tercera Divisió; l’Aleví C cinquè classificat amb 21 punts del grup 4 de la Primera Divisió; l’Aleví D cinquè classificat amb 23 punts del grup 10 de la Segona Divisió; l’Aleví G cinquè classificat amb 21 punts del grup 23 de la Tercera Divisió; i l’Aleví E cinquè classificat amb 24 punts del grup 8 de Segona Divisió.

La resta de conjunts del CF Mollet UE s’esforcen per continuar millorant partit a partit, feina que des del club s’agraeix per tal d’ajudar a millorar en l’aprenentatge als joves del club que formen part més de 500 esportistes. #Vamosrojos