El futbol base i el primer equip, a bon nivell al Nadal

futbol baseEl futbol base i el primer equip no s’han aturat durant el descans de competicions al Nadal. Les categories inferiors del CF Mollet UE han destacat sobretot a la National Golden Cup, un mundialet de clubs al Vallès Oriental on els molletans han estat el club referent del Vallès. Mentre que el primer equip ha disputat la Copa Nadal de Mollet i ha jugat diversos amistosos a bon nivell.

El futbol base ha tret bons resultats a la National Golden Cup. El prebenjamí i benjamí van arribar a les finals però les van perdre. El Prebenjamí va caure contra el Sabadell (2-1) i el Benjamí contra la Fundació Marcet (5-2). La resta d’equips van competir a bon nivell passant tots la primera fase, menys el cadet. Tot i això els conjunts molletans van donar espectacle i intensitat a la National Golden Cup, competició que va comptar amb la participació de Vila-Real CF, Real Societat, Rayo Vallecano i l’escola RCD Espanyol. A banda d’equips catalans punters com Sant Andreu, Sabadell i Europa. Tot plegat, el CF Mollet UE va ser la referència del Vallès. A més el Juvenil A, que es troba en la lluita per l’ascens a Divisió d’Honor va rebre una sessió de motivació de Javier Clavero i ha guanyat diversos partits amistosos, un d’aquests al camp del Sabadell (0-3).

Per la seva part el primer equip va disputar la primera edició de la Copa Nadal de Mollet, que es va disputar en format triangular al camp de la Zona Sud entre Lourdes i Molletense. Els molletans, amb moltes baixes, va caure als penals contra la Molletense després d’haver guanyat a Lourdes (2-0) i empatat contra Molletense (1-1). Tot i això el tècnic Abel Mourelo va poder fer proves i continuar amb la posada a punt del conjunt. Tanmateix l’equip molletà va disputar diversos amistosos entre aquests es va golejar al Santa Eulàlia de Ronçana (6-1).

Durant les vacances del Nadal el camp del Germans Gonzlavo es va omplir d’entrenaments i de partits de la National Golden Cup. I aquesta activitat continua amb més intensitat aquesta setmana degut que aquest cap de setmana tornen les competicions.