El futbol base rep El Jaish Sports Club del Qatar

placaEl Jaish Sports Club del Qatar, un dels equips més importants del país asiàtic, va ser l’atracció principal d’aquest divendres al camp municipal del Germans Gonzalvo amb diferents partits programats amb el futbol base. L’entitat asiàtica, que es troba d’stage a Barcelona, va jugar tres enfrontaments contra l’Infantil A, Cadet A i Juvenil C del CF Mollet UE. A la graderia el manager del conjunt del Qatrar va rebre una gorra del club; mentre que ells van lliurar al president, Feliu Tura, una placa i un banderí.

Els partits contra el conjunt asiàtic van acabar amb la victòria del Cadet A (4-0) i les derrotes de l’Infantil A (0-6) i el Juvenil C (2-3). El Jaish Sports Club és un dels conjunts que el seu primer equip milia a la Liga de les Estrelles, màxima divisió del Qatar. De fet, es va assolir l’ascens fa dues temporades sent una de els principals entitats. No només juguen a futbol també tenen seccions de bàsquet, handbol, voleivol, tennis taula i atletisme.

El club molletà continua sent atractiu pels equips estrangers, fet que per això jahan passat aquest estiu clubs dels Estats Units o ara del Qatar. A més de la invitació del Juvenil A a jugar a França. «El club s’obre fronteres fora del nostre àmbit. El treball que fem aquí té repercusió i aquest estiu s’està fent més que evident. A més, que vinguin aquests equips en part també és gràcies al bon treball al camp els jugadors, entrenadors i al despatx els coordinadors i directius», assenyala el president Feliu Tura.

El proper diumenge el Germans Gonzlavo torna a ser internacional amb més partits a la tarda amb conjunts dels Estats Units.

El primer equip rep avui al Martinenc al Germans Gonzalvo

Aquesta tarda el primer equip continua amb la seva preparació de pretemporada i per això rep a partir de les 19.30 hores al Germans Gonzlavo al Martinenc. L’equip barceloní és un dels conjunts històrics de Catalunya i juga actualment a la Primera Catalana. Un bon partit per mesurar l’evolució dels de Caludio Festa, que durant el partit de Festa Major van oferir un alt nivell guanyant 3 a 0 al Vilafranca de la Tercera Divisió.