El Germans Gonzalvo acull la presentació dels 41 equips del club divendres

preparatiusEl Camp Municipal del Germans Gonzalvo està amb els darrers detalls de la presentació del futbol base del club. Quan falten tres dies pel gran dia del CF Mollet UE s’ha previst una jornada d’il·lusió i futbol amb els més de 500 jugadors del futbol base. L’acte de presentació tindrà lloc aquest divendres on s’esperen a tots els jugadors uniformats a partir de les 19.00 hores al camp, per donar el tret de sortida a una sessió única a la temporada a partir de les 19.30 hores.

El club compta enguany amb 41 equips entre els 13 de futbol-11; els 23 de futbol-7; els 3 d’escola; el primer equip i els veterans. Tots els conjunts trepitjaran la gespa del Germans Gonzalvo uniformats per augurar una temporada d’èxit per tothom. «Serà un gran dia, és el dia de la festa major del nostre club en un moment de germanor compartit amb tota la família del CF Mollet UE», explica la directiva responsable de la presentació, Guadalupe Caro, i adverteix que hi hauran moltes sorpreses.

A la presentació assistiran l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; i el delegat del Vallès Oriental de la Federació Catalana de Futbol, Joan Sayós.