El Germans Gonzalvo ha de ser un fortí

L'onze inicial al debut a la lliga - CF Mollet UE

El Primer Equip rep diumenge a les 12 al Tona al Germans Gonzalvo en el tercer partit de lliga. L’equip de David Ortiz buscarà sumar la primera victòria del curs i que no s’allargui més l’aconseguir tres punts a casa.

Després de dos empats consecutius en les dues primeres jornades, els molletans necessiten una victòria per guanyar en confiança i tranquilitat de cara a les properes jornades. «Anem evolucionant. L’equip al darrere és dur però li està costant més a la part ofensiva, tot i que hem tingut ocasions en els dos partits. Els jugadors estan amb moltíssimes ganes de sumar la primera victòria aquest diumenge», assegura l’entrenador.

El rival, dirigit per Jordi Puigbó, encara no ha sumat cap punt en els dos primers partits. Manté una gran base dels jugadors de la temporada passada, tot i el canvi de tècnic que hi ha hagut. Els osonencs venen de perdre a casa per 1-2 amb el Martinenc. «És un equip amb molta experiència, que sap jugar de diferents maneres, tant en llarg com en curt, i amb jugadors de molta qualitat com Baruc Nsue. És un rival difícil, com tots en aquesta categoria», explica Ortiz.

Per aquest partit, el tècnic tindrà els dubtes de Navarro, amb una petita sobrecàrrega, i Ranchal, que continua amb molèsties al turmell.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos

tona