El Juvenil A – Barça, el 26 de setembre

La FCF ha publicat el calendari de la Lliga Nacional Juvenil. L’equip molletà, que és un dels equips ja amb més tradició en la segona màxima categoria estatal juntament amb Barça, Espanyol o Damm, encetarà la temporada el 29 d’agost contra la Damm B al camp Municipal del Germans Gonzalvo.

D’entre els partits destacats, el Juvenil A – Barça B és un dels compromisos que més afició atrau al camp. El partit contra els blaugrana serà el 26 de setembre al camp Municipal del Germans Gonzalvo en la 5a jornada del campionat; la tornada a la Ciutat esportiva Joan Gamper serà el 21 de febrer. Altres compromisos importants al Germans Gonzalvo són:

J. 7 Juvenil A – Jabac i Terrassa (10 d’octubre)

J. 9 Juvenil A – Cornellà B (24 d’octubre)

J. 19 Juvenil A – Europa (23 de gener)

J. 23 Juvenil A – Badalona (27 de febrer)

J. 25 Juvenil A – Espanyol B (12 de març)

J. 30 Juvenil A – Sabadell (23 d’aril)

La resta d’equips de la Lliga Nacional Juvenil són Unificació Bellvitge,  EF Mataró, Josep Maria Gené, Cambrils Unió, Girones-Sabat, Reus, Manresa, Prat i Mercantil.

La darrera jornada de la temporada del Juvenil A serà contra el Cambrils Unió el 22 de maig al camp Municipal del Germans Gonzalvo. Consulta en el següent enllaç el calendari complet de la Lliga Nacional Juvenil.