El Juvenil A busca el segon lloc de Lliga Nacional dijous!

En el dia de Tots els Sants, 1 de novembre, el Juvenil A es juga el segon lloc de la Lliga Nacional. L’equip de David Ortiz juga aquest dijous a les 12.00 hores al camp del Germans Gonzalvo contra el Nàstic de Tarragona. Un compromís que correspon a la jornada 5 que es va haver de suspendre per la pluja. Per això amb aquest partit els molletans poden situar-se en el segon lloc de la Lliga Nacional si guanyen als de Tarragona.

El Juvenil A molletà busca situar-se en un segon lloc històric per l’entitat que reafirmaria el bon inici del conjunt juvenil del Germans Gonzalvo després de cinc victòries, dos empats i tan sols una derrota (contra el Barça, actual líder amb 21 punts). Ara l’equip molletà és cinquè classificat amb 17 punts, i si guanya es posaria al segon lloc a tan sols un punt del líder. En canvi si empata seria quart empatat a punts amb el segon, Jabac i Terrasa i Espanyol B.

La lluita molletana és del màxim nivell en una categoria molt exigent. De fet el Nàstic de Tarragona ‘B” ocupa la quinzena posició amb 8 punts, d’aquests només ha sumat 1 punt com a visitant. Per això molletans necessitem tota la vostra ajuda i suport per omplir el camp del Germans Gonzalvo amb tot el vostre caliu per animar al nostre Juvenil A. Podem Mollet! Vamos Rojos!