El Juvenil A campió del torneig Arles-Avignon de França!!!

Juvenil AEl Juvenil A va fer un pas ferm a França com equip. El conjunt de Pablo Salvador es va imposar al Torneig Arles-Avignon amb contundència dins el terreny de joc contra equips de renom com l”Olympique de Marsella a la mateixa final del torneig juvenil. Un solitari gol de Damián festa va ser suficient a una final molt ajustada i que al rival se li va permetre més joc dur del necessari, Tot i això, els molletans van passar amb nota alta el torneig francès després de superar al Nimes Olympique (0-1, C.J. Sanguina), Arles-Avignon (0-3, Gurrea, Amor i Álvaro), Montpellier (0-0) i Olympique Marsella (0-1, Festa).

Els possibles dubtes del nivell alt del conjunt de Pablo Salvador es van esvair tan sols arribar al camp de l”Arles-Avignon. La derrota un dia abans del viatge a França contra el juvenil de l”Arenys de Preferent (3-0) va posar en guàrdia al Juvenil A i es van mostrar com un equip de molt alt nivell a França. Sense dubte i tenint molt clar el joc a fer dins el terreny e joc van superar al primera fase del campionat. El primer partit contra el Nimes amb un solitari gol de Sanguina, que va valer els primers tres punts. En el segon partit va haver festival molletà amb un partit plàcid i de bon joc amb els gols de Gurrea, Amor i Àlvaro. En el tercer partit del grup s”havia de jugar el passe a la final contra el Montpellier, el teòric favorit del grup. Però un empat sense gols, degut a la millor diferència de gols, va ser suficient per disputar la gran final.

Tot aquest èxit va ser acompanyat en tot moment per la trentena d’aficionats (familiars i seguidors del CF Mollet UE) que van seguir el Juvenil A a França en tot moment. Fet que va succeïr amb més intensitat a la gran final del torneig. A la final, els molletans van jugar amb la seriositat que demanava el compromís. Més de 400 quilòmetres i un viatge de 3 dies requerien l”alt joc dels molletans en una final complicada contra un dels equips punters de França com és l”Olympique de Marsella. Aleshores tan sols començar la final Festa va marcar el primer i únic gol. Esclat d”alegria de veure com sí es podia tornar cap a Mollet amb el títol entre l”expedició molletana. L”objectiu de mantenir la porteria sense gols era clar, com també intentar fer un segon per viure amb més comoditat. Així que l”objectiu de la final es va complir a mitges, però va ser més que suficient per guanyar un torneig de prestigi. Això sí, al tram final l”O. Marsella va treure el joc dur al terreny de joc, però el conjunt del Juvenil A molletà va superar amb escreix la situació.

Gran victòria del Juvenil A!