El Juvenil A convidat a disputar un torneig a França contra Mónaco i Olimpique Marsella

escut_CFMolletUEEl Juvenil A ha estat convidat a disputar un prestigiós torneig de França que organitza l”AC Arles-Avignon, de la Ligue-2 francesa. A banda del conjunt local, en el torneig prenen part d”altres equips punters de la Ligue-1 com el Mónaco, Olimpique de Marsella i el Montpellier. A més, també participarà el Nimes Olimpique de la Ligue-2. El torneig tindrà lloc el proper 16, 17 i 18 d’agost a Avignon.

La delegació molletana, que està planificant la pretemporada 2013/2014, considera una bona experiència participar en el torneig com a únic representant català i espanyol. «Ens dóna molta satisfacció ser l’únic equip de fora que participa. Això vol dir que el club té una projecció internacional. Considerem que per a l’equip serà una experiència molt positiva poder disputar partits contra equips de renom internacional», explica l’entrenador, Pablo Salvador.

El Juvenil A està planificant l’actual pretemporada i al marge del torneig francès s’ha previst disputar cinc 0 sis partits abans de començar la Lliga Nacional. El conjunt juvenil iniciarà la pretemporada el 29 de juliol al Germans Gonzlavo i marxarà el 2, 3 i 4 d’agost a l’Stage a Banyoles on es planificarà un partit amistós. Abans de marxar a França, els molletans jugaran dos partits: l’11 d’agost a casa contra el primer equip del Sants (Segona Catalana) i el 15 d’agost es jugarà al camp del Juvenil de l’Arenys (Preferent). Un cop tornin del Torneig de l’AC Arles-Avignon el 25 d’agost jugaran al camp del Juvenil Tecnofutbol (Preferent) i el 28 d’agost a casa contra el primer equip del Vilanova del Vallès (Segona Catalana). A la darrera setmana encara s’està esperant poder programar un darrer partit a falta de saber quan s’encetarà la Lliga Nacional.