El juvenil A empata a Farners amb un jugador menys

molletL’empat al camp del Farners (1-1) va deixar al Juvenil A gairebé sense opcions per fer l’ascens a Divisió d’Honor. Els molletans estan a 8 punts de l”Europa -equip que marca la segona plaça d’ascens- i els barcelonins tenen un partit menys. Tot això quan falten 3 jornades per acabar el campionat de Lliga Nacional. El proper partit dels de david Ortiz serà aquest dissabte contra el Cornellà B al Germans Gonzalvo.

La temporada completa de l’equip molletà, sempre en places per lluitar l’ascens, té cada jornada que passa més difícil aspirar a l’ascens. De fet els molletans porten 8 jornades sense guanyar amb 5 derrotes i 3 empats, i no sumen 3 punts d’una tacada desde la victòria al Girona B el 2 de març. Contra el Farners tanmateix, no van assolir la victòria però sí un empat que encara dóna opcions als molletans. Aleix Cirera va avançar als molletans al minut 18, però abans del descans José Manuel Martínez va fer l’empat per un equip penúltim classificat i necessitat de sumar. A la represa Jerry va ser expulsat i això va trencar el partit, tot i que el Mollet va poder sumar 1 punt.

El proper partit dels molletans serà contra el Cornellà B aquest dissabte al Germans Gonzalvo a partir de les 17.00 hores.