«El Juvenil A és un gran filial del primer equip»

Dídac Vidal (Barcelona, 1984) va agafar el Juvenil A fa 8 jornades en posicions de descens i ara està fora del pou de la Lliga Nacional. Encara queda el tram final de temporada, però ha pogut capgirar una situació que s’havia posat complicada amb un grup de qualitat i amb il·lusió de lluir en la categoria.

– Com veus l’equip?
– Un equip en creiexement i jove, ja que la meitat dels jugadors són de segon any. De fet, hi ha el 40% de segon any i la resta de tercer any de juvenil. Però ens agrada jugar amb jovent, perquè també incorporem alguns jugadors del Juvenil B. .

– Què ha canviat en aquests darrers partits?
– És un canvi de dinàmica, sobretot. Vam canviar la metodologia de treball amb un pla de xoc, que va funcionar. La defensa preocupava perquè hi havia una mitjana de gairebé 3 gols per partit, doncs bé, en 7 partits, només 5 gols i 2 de penal. També s’ha fet feina per recuperar la confiança i mantenir el bloc defensiumés fort. Aquest és un equip de qualitat que ja marca gols. I guanyar partits a rivals directes de la zona baixa que ens fa aquest afegit a la feina que estem fent. En definitiva necessitem guanyar, i tenim resultats. Va ser important el partit contra Cambrils… guanyar a Europa, Reus, Prat… tot suma i amb al diferpencia de gols amb molts equips de sota al nostre favor.

– S’aconseguirà la permanència?
– L’objectiu és això i un cop assolida, quedar el més amunt possible. Però un altre objectiu és formar jugadors per al primer equip i ja hi ha joves que han pogut debutar. El Juvenil A és un gran filial del primer equip. El club dóna molta importància al Juvenil A i la categoria, Lliga Nacional. Això ajuda molt i ens fa sentir molt valorats dins del club.

– Com estàs dins el club?
– Jo em trobo molt content a Mollet, ja que m’han donat totes les facilitats per conciliar la feina amb la direcció de l’equip. Cal destacar els serveis que tenim, com el de fisioterapeuta i atenció al jugador. A més, podem treballar molt amb el primer equip. Tot és important i suma per la formació dels joves.