El Juvenil A guanya l’Europa i espera dimecres l’Espanyol

Primera victòria del Juvenil A per treure els nervis d’inici de la Lliga Nacional. I va ser contra un rival sempre complicat, l’Europa i a domicli. Els de Pablo Salvador van guanyar 0 a 1 al temps afegit amb el gol de José González. Després de sumar la primera victòria aquest dimecres disputarà el partit ajornat contra l’Espanyol al camp del Germans Gonzalvo a les 20.00 hores.

Primera victòria que sap a gloria al Juvenil A molletà. Els primers 3 punts de cop s’han fet esperar fins la sisena jornada de la Lliga Nacional però han arribat en bon moment, per afrontar amb la màxima ambició el partit contra l’Espanyol. El partit va ser força anivellat entre els dos conjunts.

La diana d’or no va arribar fins el temps afegit quan José Gonzálkez, que havia entrat a la segona part, s’aprofitava d’una pilota per posar el 0 a 1 definitiu per goig de l’aficionat molletà que s’havia desplaçat fins el partit.

Amb la victòria, el Juvenil A suma 4 punts i ocupa el 14è lloc de la Lliga Nacional. Consulta la fitxa del partit entre l’Europa i el CF Mollet UE. El proper partit tindrà lloc aquest dimecres contra l’Espanyol al camp Municipal del Germans Gonzalvo a les 20.00 hores.

Afició, jugadors del futbol base i entrenadors del club esteu tots convocats per viure un partit del més alt nivell juvenil estatal. #vamosrojos