“El Juvenil A ha de ser un equip sòlid al darrere i tothom ha de defensar»

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Ortiz (Ripollet, 1982) torna a la banqueta del Juvenil A del club després de passar una etapa amb el primer equip del CF Ripollet a la Segona Catalana. La situació del conjunt juvenil a Lliga Nacional necessitava un nou rumb per salvar la categoria, i Ortiz va acceptar el repte amb il·lusió. El tècnic, que havia dirigit dues temporades el Juvenil A amb èxit a Lliga Nacional, torna al Germans Gonzalvo.

– Què et va decidir a tornar al club?
– Jo estic content de tornar i sempre és una alegria que es recordin d’un. Aquest és un club que sempre em va ajudar i em va oferir gaudir dels meus millors dos anys en categoria juvenil. La trucada del president, Feliu Tura, em va fer molta il·lusió i no vaig poder dir que no. El Mollet em té per a tot allò que necessiti.

– Com t’has trobat a l’equip?
– És la meva segona experiència d’entrar en un equip que no acaba de funcionar, sigui pel que sigui. Tinc el fet guanyat de que conec al club. Però això és tan sols futbol i s’ha de treballar i conscienciar als jugadors i dir què necessita l’equip. El grup vol sortir d’aquesta situació, i sabem que hem de fer i  competir.

– Què s’ha de fer per sortir d’una dinàmica negativa?
– Aquestes situacions sempre són complicades perquè és un grup que encara no ha guanyat com a local, li costa marcar, també mantenir la concentració… hem de fer allò de l’entrenament invisible per què l’equip s’uneixi i es faci fort. És un treball psicològic i intentarem ficar les nostres idees al camp.

– Com jugarà el Juvenil A de David Ortiz?
– Doncs el Juvenil A ha de ser un equip sòlid en defensa, però tot l’equip ha de defensar en bloc. S’ha de fer molt treball i no han de faltar ganes de córrer i ganes de competir. Una vegada que això ho aconseguim tothom es farà més partícep. Però hem de ser protagonistes i voler la pilota, sempre buscant la portería contraria. I sempre hem d’intentar estar a prop de la porteria contrària, així estaran més lluny de la nostra porteria els rivals.