El Juvenil A inicia la Lliga Nacional al Germans Gonzalvo el dissabte

Departament Comunicació CF Mollet UE

El Juvenil A ja ha deixat enrere la pretemporada i aquest dissabte disputarà el primer partit de la Lliga Nacional. Els de Dani Gandia jugaran contra la Damm B al Germans Gonzalvo aquest dissabte (18 h) i esperen rebre el caliu de l’aficionat molletà.

El Juvenil A, amb noves cares però mantenint l’eix de la temporada passada, inicia la Lliga Nacional contra un dels equips sempre complicats. El curs 14-15, la Damm B va acabar en un meritori quart lloc. A tot això, durant la pretemporada tots dos equips es van trobar i els barcelonins van guanyar com a locals per 4 a 0. «És complicat però qualsevol equip és complicat ja sigui Cornellà o Bellvitge, per exemple. És una categoría per gaudir però per patir també», remarcar el tècnic, Dani Gandia, i destaca: «durant la temporada tots els equips tenen dificultats i l’objectiu és estar el més lluny posible de les zones dels quatre que baixen o cinc, en cas de baixar algun de Divisió d’Honor».

En tot cas, la temporada fa el seu tret de sortida dissabte i el Juvenil A ha mostrat un bon nivell durant la pretemporada amb un joc de combinació i pressió. Molta sort equip! #vamosrojos