El juvenil A inicia la pretemporada el dilluns 28 de juliol

El juvenil A serà el primer conjunt del CF Mollet UE que es posarà la granota de fer feina. L’equip que dirigeix Pablo Salvador iniciarà la pretemporada el proper dilluns 28 de juliol en el camp Municipal del Germans Gonzalvo.  Els molletans posaran a rodar la cinquena temporada a la Lliga Nacional –segona màxima categoria estatal- amb una plantilla del tot renovada i adequada a la intensitat competitiva. Així dilluns es farà la primera sessió, i dimarts haurà la primera foto oficial de la pretemporada a partir de les 19.00 hors.

El primer entrenament de la pretemporada serà a partir de les 18.30 hores i Pablo salvador ha convocat 19 jugadors:

– Continuen del juvenil A 2013-2014: Jonathan Puig –porter-; Jordi Marin –defensa-; José Carlos Luengo, Ivan Villalba i Pablo Ulloa –migcampistes-; i Jalal i Marcos Gutiérrez – davanters-.

– Incorporacions: Raul Serra (Badalona) –porter-; Marc Garcia (Damm), Joan Feijoo (Cardedeu), Carrasco (Premià de Mar) i Carles Blanch (Manlleu) –defenses-; Alejandro Delgado (Jabac i terrassa), Alejandro Carmona (Damm), Óscar Carmona (Jabac i Terrassa) i Marcos (Premià de Mar) –migcampistes-; i José (Jabac i Terrassa) –davanter-.

– Futbol base: David Verdaguer (cadet A) –migcampista-; David Castro (juvenil B) –davanter-.

El juvenil A s’estrenarà en el primer partit de pretemporada el 2 d’agost contra el primer equip del Sants, de la Primera Catalana.