El Juvenil «A» ja està en marxa

Primera sessió d'entrenament del Juvenil "A"

L’equip dirigit per Bernat Mosquera ja ha començat a preparar la temporada a Lliga Nacional. La plantilla encara no està del tot definida, i hi ha molts jugadors fent la pretemporada al Germans Gonzalvo. «Anem setmana per setmana, les condicions aniran canivant cada setmana, i el número de jugadors també. Els dos primers dies hem fet treballs més inespecífics, però tan aviat com puguem volem començar a treballar sobre la idea de joc que tenim. Són molts jugadors nous i hem d’intentar acoplar-nos al més aviat possible», explica Mosquera.

Del juvenil «A» de l’any passat només continua Marçal Boira, que encara la pre-temporada amb moltes ganes. Explica que «cadascú havia de fer feina a casa, i ara, durant aquest mes hem de preparar tota la temporada. Després serà partit – entrenament, partit – entrenament. I ara és el moment per preparar-nos per assumir aquest repte». Alguns jugadors del juvenil «B» i «C» del club també estan fent la pretemporada amb Mosquera per aconseguir un lloc a l’equip de Lliga Nacional.

Aquest dissabte, a les 18h, ja tenen la primera prova. Serà al Germans Gonzalvo i s’enfrontaran al juvenil del Llagostera.

#vamosrojos