El Juvenil A, millor equip de base de Mollet

nit esport juvenil AEl Juvenil A va ser guardonat com a millor equip de base a la Nit de l’Esport de Mollet de 2013. El reconeixement del Juvenil A va ser la cirereta d”una festivitat que va tenir al club com a protagonista al teatre Can Gomà de Mollet, divendres passat. A més també es van reconèixer als campions del Prebenjamí A, Prebenjamí C, i Benjamí D; al club per la seva implicació en el PAPA (programa pels valors d”entrenadors i joves); i al patrocinador esportiu Arsegur que va estar nominat.

L’entrenador David Ortiz i els jugadors Edgar Salido i Ivan Arroyo van ser els encarregats de representar al Juvenil de 2011/2012. Aquell Mollet de Lliga Nacional que va acabar en novè lloc amb 45 punts després d’11 victòries, 12 empats i 11 derrotes. Entre els moments més destacats de la temporada el Juvenil A va guanyar al Barça (1-0) al Germans Gonzalvo i va empatar contra l’Espanyol com a local (1-1) i com a visitant (2-2). També van haver golejades com el 4 a 1 al Girona o el 2 a 6 al Mercantil. Tot plegat una temporada per emmarcar que va omplir de futbol de màxima qualitat al camp del Germans Gonzalvo de Mollet. «Estem molt contents. Van fer la millor temporada del Juvenil A, i ja és històric però que ara et reconeguin el treball així ens omple d’orgull», va dir l’entrenador David Ortiz, que aquesta temporada continua la bona tasca lluitant per les places d’ascens a Divisió d’Honor, màxima categoria de juvenils.

A la Nit de l’Esport de Mollet novament el CF Mollet UE va ser rpotagonista amb el reconeixement als equips campions de la temporada anterior -Prebenjamí A i C; i Benjamí D-, el programa PAPA que s’impulsa juntament amb la UAB, Molletense i Lourdes; i per la nominació del patrocinador esportiu Arsegur que porten a la samarreta el primer euqip i l”infantil A. «El club està molt content per una festivitat tan plena. Això demostra un cop més la feina que estem fent i que té els seus fruits. És un reconeixement sobretot pels joves futbolistes i estem molt contents», va remarcar el president Feliu Tura.