El juvenil A nominat com a millor equip de base a la Nit de l’Esport de Mollet

mollet_espanyolEl Juvenil A del CF Mollet UE ha estat nominat a la Nit de l’Esport de Mollet com a millor equip de base de 2012. La gran temporada 2011/2012 dels molletans va significar la continuïtat del juvenil a la Lliga Nacional, segona màxima categoria estatal. L’equip dirigit per David Ortiz competirà a la gala de l’esport molletana el proper 25 de gener contra el Júnior B del CB Mollet i el cadet masculí del FS Institut Vicenç Plantada.

El Juvenil A molletà, que aquesta temporada està assolint amb èxit la tercera campanya a Lliga Nacional acabant la primera volta en llocs d’ascens, va salvar la categoria l’any 2012 amb força èxit. En cap moment va patir pel descens i fins i tot va lluitar per intentar un ascens somiat. «L’any passat quan va acabar la temporada va ser el millor any del Mollet a Nacional. I que ens reconeguin el nostre treball és molt important. Estem molt contents i valorem aquesta nominació com una satisfacció molt gran», explica el tècnic d’aleshores iq ue continua al capdavant de l’equip, David Ortiz.

Tot plegat l’equip va acabar en novè lloc amb 45 punts després d’11 victòries, 12 empats i 11 derrotes. Entre els moments més destacats de la temporada 2011/2012 el Juvenil A va guanyar al Barça (1-0) al Germans Gonzalvo i va empatar contra l’Espanyol com a local (1-1) i com a visitant (2-2). «A nivell esportiu l’empat al camp de l’Espanyol va ser el moment més satisfactori. Vam fer un partit molt complet i vam poder guanyar. Però em quedo amb tot el grup perque quan pitjor van anar les coses, van treure el millor de sí mateixos», diu Ortiz.  També van haver golejades com el 4 a 1 al Girona o el 2 a 6 al Mercantil. Tot plegat una temporada per emmarcar que va omplir de futbol de màxima qualitat al camp del Germans Gonzalvo de Mollet.

La Nit de l’Esport de Mollet es celebrarà el proper 25 de gener al Teatre Can Gomà de Mollet a partir de les 20.00 hores.