El Juvenil A oferirà el títol de campions avui a les 19.30 hores abans del partit de Festa Major

IMG-20130816-WA0009El Juvenil A oferirà avui el títol de campions del prestigiós torneig d’Arles-Avignon de França poc abans del partit de Festa Major de Mollet al camp municipal del Germans Gonzalvo, que es disputarà entre el primer equip i el Vilafranca de la Tercera Divisió a partir de les 19.40 hores. Per aquest motiu minuts abans de l”inici del compromís, el Juvenil A rebrà els honors a partir de les 19.30 hores de l’aficionat i del club amb el passadís de campions per haver assolit un torneig d’alt nivell contra rivals de primer ordre de França com són Montpellier, Olympique de Marsella o Mónaco.

El Juvenil va assolir aquest dissabte el campionat del Torneig Arles-Avignon després de superar a la fase de grups al Nimes Olympique (0-1, C.J. Sanguina), Arles-Avignon (0-3, Gurrea, Amor i Álvaro), Montpellier (0-0) i a la final a l”Olympique de Marsella (0-1, Festa). Els molletans dirigits per Pablo Salvador van marxar divendres en una expedició d”una trentena de membres del Juvenil A amb un camí de 400 quilòmetres i un stage de 3 dies fins diumenge.

D’altra banda, avui es disputa el partit de Festa Major. El compromís està dins els actes de la festivitat de Mollet i és el plat fort esportivament del gruix d’activitats. El rival de l’Alt Penedès és un dels principals atractius d’aquesta pretemporada del primer equip de Claudio Festa, que després de quatre partits disputats suma una derrota, un empat i dues victòries (la darrera aquest dissabte al camp del Masnou de la Tercera Divisió per 0 a 1 amb gol de Baby). El Vilafranca va salvar la quarta màxima categoria estatal l’any passat després d’una temporada irregular. Però enguany s’ha reforçat per no patir tant i fins i tot donar la sorpresa. El Vilafranca és un club centenari, fundat l’any 1904, i arriba a Mollet amb l’objectiu de guanyar el partit de Festa Major i continuar amb la seva preparació.