El Juvenil A perd al temps afegit després d’igualar un 0 a 2

La plantilla del Juvenil A al Museu Abelló / Pablo S. CF Mollet UE

El Juvenil A ha perdut contra l’Escola Futbol Mataró 2 a 3 al temps afegit. Un gol d’Ízar va fer miques el treball de la segona part per fer oblidar els primers 45 minuts. Els gols  de Vega i Gutiérrez van servir per posar el 2 a 2, però el Mataró va marxar finalment amb els 3 punts del Germans Gonzalvo.

Tarda fosca del Juvenil A contra l’EF Mataró, rival de la zona baixa de la Lliga Nacional. Era important sumar els 3 punts o com a mínim 1 punt. Però la travessa va ser totalment diferent al que desitjava l’equip molletà. A la primera part es va veure una desfeta dels juvenils que va precipitar el 0 a 2 dels de Mataró. Yustos va fer el 0 a  1 al minut 8 i Gerard el segon gol visitant al minut 18. No hi havia reacció local.

En canvi, a la segona part es va veure un altre juvenil molletà amb 4 canvis de cop. Així van entrar Vega, Villalba, Gutiérrez i Nil. Precissament els dos golejadors molletans hi entraven a la segona part. I és que l’1 a 2 va ser al minut 48 per obra de Vega. L’empat desitjat es va fer esperar fins el minut 82 per Gutiérrez. Tot feia pensar que aquí hi havia acabat el compromís, com a mínim, amb 1 punt pels de Pablo Salvador. Però el Mataró encara tenia una cosa més a dir amb el gol d’Ízar al temps afegit.

Resultat final 2 a 3.  Consulta la fitxa del Juvenil A CF Mollet UE – Mataró. El següent partit dels molletans será aquest dissabte al camp de l’Escola Girones-Sabat, que ocupa el 8è lloc amb 20 punts. El Juvenil A ocupa el 14è lloc amb 13 punts.