El Juvenil A perd al Germans Gonzalvo contra el Cornellà

escut_CFMolletUEEra un partit important. El Juvenil A volia acomiadar l’any com a localamb una victòria contra el Cornellà, però dues jugades per banda dreta a la segona part van acabar amb l’aspiració dels de Pablo Salvador (0-2). Els molletans van perdre i amb 13 punts són quarts per la cua de la Lliga Nacional.

Els primers minuts del partit van ser pels molletans amb una bona arribada d’Omar per banda equerra, que feia preveure un partit intens. Però no va ser així i mica en mica el Cornellà va anar agafant el protagonisme. De fet, per banda local fins el final de la primera part Vincenzo va estar destacat sota els pals per impedir el primer gol visitant.

A la represa el Cornellà va sortir amb al mateixa intensitat i fruit d’una jugada per banda dreta Dawid va marcar el 0 a 1 al minut 65. La rèplica av ser un xut de lluny d’Omar. No hi havia manera tot i que els juvenils molletans van intentar empatar fins el final. Amb el Mollet volcat a l’atac el Cornellà va saber aprofitar una segona jugada per bnada dreta al minut 89 per marcar el definitiu 0 a 2, fet per Palomar.

El proper partit del Juvenil A serà dissabte al camp del Manlleu.

Podeu veure les imatges del partit amb la crònica de Vallès Visió: