El Juvenil A perd contra l’Espanyol i els blanc-i-blaus es posen líders

L’Espanyol es va posar líder de la Lliga Nacional després de guanyar el Juvenil A aquest dimecres per 0 a 1. El partit corresponia a la cinquena jornada de la Lliga Nacional que es va suspendre fa dues setmanes per la pluja. El joc al migcamp va marcar el compromís que es va decidir al minut 11 amb un gol de Cristopher fent una vaselina a Jonathan.

El partit va acabar gairebé als 11 minuts perquè a partir d’aleshores el joc vertical va passar a centrar l’atenció al migcamp. Totes dues entitats es van mostrar ben posicionades i la tàctica va guanyar la partida a un joc més atractiu. Les primeres ocasions dels visitants van aparèixer per la banda dreta mitjançant Adrian Rivas però Jonathan ho va poder aturar tot. Però a la tercera ocasió de l’Espanyol van aconseguir marcar després d’una assistència de Machón que Cristopher agafa a mig camí Jonathan i marca amb una vaselina.

A partir d’aquí el partit va perdre el joc vertical. Al descans, es va fer la rifa dle pernil gràcies a la Penya Blanc-Blava de Mollet que va guanyar l’aficionat Flaminio Meneses. A la represa, l’Espanyol va gestionar el resultat mínim mentre que el Juvenil A intentava sense èxit arribar a la porteria visitant. No va ser possible i el partit va acabar 0 a 1.

Consulta la fitxa del partit Juvenil A CF Mollet UE – Espanyol. Amb la derrota, l’Espanyol es posa líder després de cinc victòries consecutives; mentre que el Juvenil A és 15è amb 4 punts. El proper rival serà aquest diumenge a les 12.00 hores contra L’Hospitalet al Germans Gonzalvo.