El Juvenil A perdona i perd contra la Damm al tram final

Joan Tura / CF Mollet UE

La Damm B va dominar el compromís però sense gaudir de cap clara ocasió per marcar, abans que ho pogués haver fet el Juvenil A. Al minut 75 Villalba va poder fer el 0 a 1 però la pilota no va entrar quan la banqueta molletana cantava el gol. La mala sort va fer que al minut 88 Jorge Carreón fes l’1 a 0 pels locals i ja amb el Mollet totalment en atac van patir el segon gol en el temps afegit.

El Juvenil A no tenia un inici de lliga fàcil i així ho demostren els resultats. Nova derrota i en aquesta ocasió contra la Damm B per 2 a 0. Però el resultat enganya degut que el partit va ser força igualat sense haver-hi grans ocasions per tots dos conjunts. De fet, la primera gran ocasió va ser pels molletans però en aquesta acció la pilota no entra quan xuta Villalba gairebé sol davant porteria. El Juvenil A va demostrar una bona imatge fins que es va ensorrar al minut 88 amb la diana de Jorge.

Amb l’1 a 0 es feia difícil fer l’empat però amb una línia de 3 defensiva es va intentar. Però en una d’aquests desajustos evidents la Damm ho va aprofitar per fer la sentència amb el segon gol fet per Víctor.

Consulta la fitxa del partit. Amb la derrota, el Juvenil A és tercer per la cua amb 1 punt de 12 possibles. El partit següent dels molletans tindrà lloc quest diumenge contra l’Espanyol al camp Municipal del Germans Gonzalvo (18.00 hores). Us necessitem afició!!!