El Juvenil A porta 20 jornades sense guanyar

mataro_juvenilaLa victòria al Juvenil A 13/14 arribarà, però de moment es resisteix. En la temporada actual després de 9 jornades encara els jugadors de Pablo Salvador no saben què és guanyar a Lliga Nacional, pero si sumem amb l’etapa final de David Ortiz, el Juvenil A del CF Mollet UE suma 20 jornades sense conèixer la victòria. A tot això, aquest dissabte passat els juvenils van estar a punt de sumar els 3 punts al camp del Mataró, però al tram final els maresmencs van aconseguir posar el 2 a 2 definitiu.

Els juvenils a la primera part al camp del Mataró no es van veure gaires ocasions, de fet el joc va ser força anivellat entre tots dos conjunts. Això sí, en una bona acció d’Omar Qani els molletans van estar a punt de donar la sorpresa amb un primer gol. Als 10 minuts d’enectar la represa, el Mataró en un tret d efalta s’aprofita d’una badada defensiva que deixa tot sol a Francesc Casas per marcar de cap a plaer.

A partir d’aquí va tornar un millor Mollet. En una bona acció individual d’Andrés Delgado gairebñe marca. El gol de l’empat no ha arribat fins el minut 58. José Carlos assisteix de luxe a Mesa, que posa l’empat en una bona definició. Poc després penal a favor dels molletans en una clara falta feta sobre Gurrea, on expulsen a Oriol Melchor. L’encarregat de transformar el penal va ser Delgado al minut 72.

Amb l’aventatge molletà, tot smeblava que aqusta vegada sí però tampoc va acabar amb victòria final perquè a minut 79 el jugador local Sergi va posar l’empat definitiu a 2. Amb el punt assolit, el Juvenil A ocupa el 15è lloc amb 8 punts.

El proper partit del Juvenil A serà aquest dissabte al Germans Gonzalvo contra el Rubí a partir de les 17.00 hores.