El Juvenil A prepara el Torneig de França

pablo_juvenilAEl Juvenil A prepara el Torneig Arles-Avingnon amb intensitat. Després de l”stage de Banyoles ara arriba la segona fase de la pretemporada del conjunt molletà. L”equip marxarà divendres a les 10.00 hores del matí del Germans Gonzalvo direcció la localitat francesa d”Arles (a unes 5 hores de camí).

L”expedició molletana marxa amb una trentena de membres i amb la il·lusió d”aconseguir guanyar el torneig. «Sabem que serà complicat, però nosaltres som el Mollet i hem d”intentar fer un bon paper guanyant el Torneig. Hi han equips d’entitat com el Mónaco o Olimpique de Marsella, però nosaltres confiem en les nostres possibilitats», destaca el tècnic Pablo Salvador, i remarca, «és una gran oportunitat per aquest equip jugar un torneig de tant prstigi. Estem molt contents».

També prendran part l”AC Arles-Avignon i el Nimes de la Ligue-2 francesa, entre d”altres. Els partits es disputaran entre el 16, 17 i 18 d”agost. La tornada del Juvenil A a Mollet serà el mateix diumenge 18 d”agost