El Juvenil A salva un punt en el minut 89 contra la Fundació Hermes

 

juvenilcfmue_hermesEl Juvenil A va poder salvar un punt amb el gol de Marcos Gutiérrez en el minut 89, quan s’anava perdent 0 a 1 contra la Fundació Privada Hermes. Els de Pablo Salvador van sumar un punt al Germans Gonzlavo contra el penúltim classificat de la Lliga Nacional. Amb l’empat, els molletans ocupen el vuitè lloc amb 36 punts de la Lliga Nacional.

Guanyar o empatar era primordial contra el penúltim classificat. Mal menor dels juvenils molletans que van asoslir un empat gairebé a l’últim minut de joc. Abans, durant la primera meitat no es va veure el joc durecte dels de Pablo Salvador. De fet, la Fundació Privada Hermes va tenir més accions de perill. Guillem va ajustar un xut al pal, i al minut 38 Jiei va marcar en un remat de corner el 0 a 1.

A la represa va millorar el joc local, però va costar apropar-se a la portería rival. Una bona acció de Valls semblava que ho aconseguiria, i un bon remat de Damián. Però no hi havia manera contra el mur dels visitants. Al minut 81 es va posar encara pitjor el partit amb l’expulsió d’Arnau Blanco per doble tarjeta groga. Poc després,a l minut 88, l’àrbitre també va expulsar al vsiitant Sergio. Però en el minut 89 un bon remat de Marcos va fer el definitiu 1 a 1.

Consulta al fitxa del partit. El proper compromís dels molletans será al camp del Mercantil, tercer classificat, aquest diumenge a les 12.00 hores del migdia.