El Juvenil A suma el quart empat a Lliga Nacional contra el Cornellà B

El Juvenil A va merèixer un millor resultat, però va sumar un nou empat del que va de temporada. Concretament va ser el quart empat d’aquest curs i va ser contra el Cornellà B (1-1) que es troba lluitant en la part alta de la Lliga Nacional. D’aquesta manera, els molletans de Pablo Salvador ocupen l’antepenúltim lloc amb 7 punts.

Contra el Cornellà B va ser el tercer empat que encadena després de fer tables contra L’Hospitalet (1-1) i Prat (1-1), però el quart en global amb el resultat igualat de la primera jornada contra el Reus (2-2). Els visitants van portar el pes del partit durant la primera part sobretot. De fet abans de la mitja hora de joc Álex Palomar feia el 0 a 1. Però a la represa un millor Juvenil A va poder quedar-se amb els 3 punts del partit. Al minut 61 José González amb una vaselina va posar l’empat. A partir d’aquí els molletans van gaudir d’oportunitats de fer el segon però el porter visitant va estar més encertat.

Consulta la fitxa del partit juvenil A CF Mollet UE – Cornellà B. El següent rival serà el Manlleu aquest diumenge al camp osonenc a partir de les 17.00 hores. El manlleu ocupa el 12è lloc amb 10 punts.