El Juvenil A surt de la zona de descens

El Juvenil A ja no està en zona de descens de la Lliga Nacional. El conjunt molletà va guanyar 0 a 3 el Reus, rival directe per la salvació, i ara ocupa el 14è lloc amb 22 punts. Consulta la fitxa del partit.

L’equip de Dídac Vidal va ser superior als locals i ja al descans dominava per 0 a 1 amb el gol d’Alexis García. A la represa el Reus va apretar però el Juvenil A va ser superior i va sentenciar el compromís amb dos gols més de Dani Delgado, al minut 75 i 79. A banda dels 3 punts, el Mollet guanya el gol average amb el Reus, important de cara al final de temporada en cas d’empat.

D’altra banda si es compara la trajectèria dels darrers 4 partits, el Juvenil A és el millor equip de la Lliga Nacional, empatat amb 9 punts de 12 posibles amb la Unificació Bellvitge. Així, el Juvenil A ocupa el 14è lloc amb 22 punts; al 15è lloc, el Prat amb 21 punts, al 16è lloc, el Reus amb 17 punts; al 17è lloc, Cambrils amb 16 punts; i al 18è lloc, Girones-Sabat amb 11 punts.

El proper partit dels molletans tindrà lloc la propera setmana a casa contra el Prat (12 h). Aquesta semana hi ha descans de competició. #vamosrojos