El Juvenil A treu un punt amb un jugador menys contra la Unificació Bellvitge

escut_CFMolletUEQuarta jornada de Lliga Nacional i encara no sap què és guanyar el Juvenil A. De nou un partit que acaben els molletans amb un jugador menys i de nou un empat, ja van tres de quatre partits. Contra la Unificació Bellvitge -conjunt que fins aleshores ho havia guanyat tot- es va sumar un punt (1-1) en un compromís que es va patir al tram final. No va tenir res a veure el final amb l’inici, els molletas van dominar però l’expulsió de Paredes poc abans del descans va trastocar als juvenils.

El Juvenil A va començar millor que els de L’Hospitalet, i als pocs minuts ja gaudia de bones oportunitats de Paco i Gurrea. Tpt i això el gol no va arribar fins el minut 41 després d’una jugada que defineix Paco. Però a partir d’aquí mala sort amb la lesió de tendinitis de Igualador i poc abans del descans amb l’expulsió de Paredes per doble targeta groga.

Amb aquesta situació, el Juvenil A va patir a la segona part i la Unificació bellvitge tan sols va poder sumar un punt, gràcies a la feina feta molletana. Un gol que va arribar després d’una errada en una defensa d’un còrner i que Gallego va transformar. Els molletans sumen 3 punts de 12 disputats.

El proper partit del Juvenil A serà aquest dissabte al camp de la Damm ‘B’.