El juvenil Àlex Gutiérrez convocat amb la selecció catalana sub 18

El jugador del Juvenil A, Àlex Gutiérrez, ha estat convocat per la selecció catalana sub 18 per disputar un partit aquest dimecres contra l’Hospitalet de Lliga Nacional. El molletà, que és un dels fixes a l’esquema de David Ortiz, s’ha fet un lloc al conjunt molletà i intentarà fer el mateix al combinat català.

La selecció del molletà és degut al bon moment de joc de l’equip i al talent del mateix Gutiérrez. Tot plegat fa, que juntament amb la resta de talents de la plantilla, es pugui veure al Juvenil A en places d’ascens a Divisió d’Honor, sent aquesta la màxima categoria de juvenils. «Tenim un bon moment d’estat i és gràcies a tots els jugadors. Estem molt contents de com està anant el primer tram de temporada. Però això no és com comença, és com acaba. I felicitem a Gutièrrez per la seva convocatòria», explica l’entrenador del Juvenil A, David Ortiz.

El molletà debutarà amb la selecció sub 18 aquest dimecres en un partit d’entrenament que té com objectiu la preparació de la primera fase del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Andalusia del 28 al 30 de desembre de 2012. El combinat català s’enfronta en la fase de grups a Andalusia, Canàries i Astúries. L’objectiu de la selecció catalana és classificar-se per la fase final del 15 al 17 de març de 2013.