El Juvenil B es juga el liderat contra el Cardedeu avui a les 20.30 hores a Montmeló

classi_juvenilbDuel directe per la lliga entre el Juvenil B i el Cardedeu. Tots dos conjunts són els principals aspirants a l’ascens a Preferent i aquest vespre s’enfronten al Camp Municipal de Montmeló a partir de les 20.30 hores. Els juvenils que dirigeix Otger Canals juguen com a locals al camp montmeloní degut a que aquest partit correspón a l’onzena jornada del grup 8 de la Primera Divisió i que havia estat suspès pel tancament preventiu del Germans Gonzalvo.

El juvenil B és el primer classificat amb 32 punts, mentre que el Cardedeu és segon amb 31 punts. Totes dues trajectòries del que va de temporada són similars amb tan sols un punt de diferència. Els molletans tenen unes millors dades  perque sumen un empat més i una derrota menys que els de Cardedeu. A més, el Juvenil B és el conjunt màxim realitzador amb 52 gols i el que menys dianes encaixa amb 16. Tot i això el Cardedeu és el segon millor atac (amb 41 gols) i la segona millor defensa (amb 17 gols encaixats).

El partit tindrà lloc aquest vespre a les 20.30 hores al Camp Municipal de Montmeló. Us hi esperem afició per recolzar al nostre Juvenil B! #Vamosrojos