El Juvenil B: l’equip pont a la Lliga Nacional del club

El Juvenil B és l’equip pont de la categoria juvenil del club. El Juvenil C, recent ascendit a Primera, i el Juvenil A, un dels històrics de la Lliga Nacional, tenen entremig el Juvenil B que dirigeix enguany Marc Castellsagué. L’objectiu del grup molletà és crear una base sòlida per fer pujar el màxim de jugadors del club al Juvenil A que està a la segona màxima categoria estatal.

L’objectiu no és la classificació final i sí el model de joc i club. «Aquest Juvenil B és dels cinc millors juvenils B que hi ha a Catalunya de Preferent i això és molt complicat d’aconseguir. Tenim molt talent individual en els nostres jugadors», explica l’entrenador del Juvenil B, Marc Castellsagué, i adverteix: «l’objectiu principal és la formació dels jugadors per jugar amb el Juvenil A, de la Lliga Nacional, i amb aspiracions de fer una gran temporada l’any vinent. I estic convençut que s’aconseguirà».

De fet, Castellsagué remarca la bona situació de la categoria juvenil del club. «Amb el Juvenil C a Primera, el Juvenil B a Preferent i el Juvenil A a la Lliga Nacional, el club pot posar-se fites més altes i aspirar en un o dos anys fer l’ascens a la Divisió d’Honor amb l’A», assegura el tècnic molletà.

Protagonistes en un torneig Adidas

Els membres de l'equip al torneig Adidas
Els membres de l’equip al torneig Adidas

Tot plegat, el tècnic comenta que el grup ha d’anar pas a pas. De moment la pretemporada està sent del tot satisfactòria. Fins i tot, 14 membres de l’equip van participar en un torneig d’Adidas a Barcelona, que finalment vuit jugadors molletans van formar la totalitat dels semifinalistes i els dos finalistes, per tant, van ser del Juvenil B guanyant el campionat. «Ara cal entrenar molt i insistir molt amb el nostre model de joc. Amb el pas dels dies els jugadors estan evolucionant molt i hi ha una gran plantilla que de ben segur gaudirem!», diu Castellsagué.

Consulta el calendari del Juvenil B a Preferent AQUÍ. El primer partit de la temporada serà el 19 de setembre com a local contra el CF Montmeló UE (12 h).